DækkenService.dk

Danmarks nok bedste dækkenvask.

​Ren fornøjelse for hest og rytter​

Dækkenvask og tørring

Vask af heste- og hunde udstyr foregår i store professionelle vaskemaskiner, der er specielt programmeret til de forskellige typer udstyr.


Programmerne vi bruger hos DækkenService tager hensyn til dit udstyr og vand, sæbe, vaskeforstærker, lugtfjerner og imprægnering tilsættes i forhold til mængde, vægt, snavs og materialer. Alt tilpasset netop så vi opnår det optimale resultat og samtidig vaskes så skånsomt, at slidtage nedsættes til et minimum samt isolering og andre materialers holdbarhed ikke forringes unødvendigt.

Vores vaskemaskiner er programmeret til lave centrifugerings hastigheder igen for at beskytte dit udstyr.


Alle vaske programmer indeholder minimum 3 vask med specielt udviklet sæber, der findes i forskellige udgaver alt efter materialer.

Vaske programmer vasker ved 6 - 30 grader. Ofte er de 2 første vask i koldt vand og klarvask ved 30 grader, hvilket har vist sig godt for udstyret, hvor isolering, foret og membraner nemt ødelægges ved temperaturer over 30 grader. Det samme kan ske, hvis der vaskes med for lidt vand, forkert sæbe eller hvis vaskemaskinens vaske bevægelser ikke er tilpasset opgaven.

Gamle vaskemaskiner er ofte programmeret til at banke skidt ud af udstyret, hvilket ikke er godt for isolering og membraner.


Efter vaske processen skylles der minimum 4 gange med koldt vand, så alle sæbe rester med sikkerhed er ude af dit udstyr.

Alt efter udstyr og materialer er vaske tiden mellem 85 – 210 minutter.

Efter endt vask ophænges alt udstyr til tørring i hal og efterfølgende i tørrerum og der benyttes aldrig tørretumblere.

DækkenService.dk eller vores indleveringssteder kan under ingen omstændigheder drages til ansvar for skader, der er opstået under vaske- og/eller tørre processen. En sådan skade skal kunden anmelde til kundens egen forsikring.

Skriv til os

​Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål omkring vask af dækkener, tæpper, underlag eller andet  udstyr. Du kan også  ringe til 28 30 27 29.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

DækkenService.dk

v. BestBreed Mustang

CVR: 34041113

Adresse

Vittrupvej 15

7850 Stoholm

​Kontakt

​​Tlf.: 28 30 27 29

E-mail: vask@daekkenservice.dk