Danmarks nok bedste dækkenvask

Vask af heste- og hunde udstyr foregår i store professionelle vaskemaskiner, der er specielt programmeret til de forskellige typer udstyr.


Programmerne vi bruger hos DækkenService tager hensyn til dit udstyr og vand, sæbe, vaskeforstærker, lugtfjerner og imprægnering tilsættes i forhold til mængde, vægt, snavs og materialer. Alt tilpasset netop så vi opnår det optimale resultat og samtidig vaskes så skånsomt, at slidtage nedsættes til et minimum samt isolering og andre materialers holdbarhed ikke forringes unødvendigt.

                                  ​

Udstyr skal ikke kun være pænt og rent udvendigt, men især indvendigt, skal man være helt sikker på, at al voks, skidt, snavs og "husdyr" er helt væk efter vask, hvilket er grundet til, at vi benytter special fremstillede sæber og vaskeforstærker, der sammen med vores tilpassede vaskeprogrammer sikre et utroligt fint resultat.

Vores vaskemaskiner er selvfølgelig programmeret til lave centrifugerings hastigheder igen for at beskytte dit udstyr.

Alle vores vaske programmer indeholder minimum 3 vask med specielt udviklet sæber, der findes i forskellige udgaver alt efter materialer.

Programmerne vasker ved 6 - 30 grader. Ofte er de 2 første vask i koldt vand og klarvask ved 30 grader, hvilket har vist sig godt for udstyret, hvor isolering, foret og membraner nemt ødelægges ved temperaturer over 30 grader. Det samme kan ske, hvis der vaskes med for lidt vand, forkert sæbe eller hvis vaskemaskinens vaske bevægelser ikke er tilpasset opgaven.

Gamle vaskemaskiner er ofte programmeret til at banke skidt ud af udstyret, hvilket ikke er godt for isolering og membraner.


Efter vaske processen skylles der minimum 4 gange med koldt vand, så alle sæbe rester med sikkerhed er ude af dit udstyr.

Alt efter udstyr og materialer er vaske tiden mellem 85 – 210 minutter.

Efter endt vask ophænges alt udstyr til tørring i hal og efterfølgende i tørrerum og der benyttes aldrig tørretumblere.

DækkenService.dk eller vores indleveringssteder kan under ingen omstændigheder drages til ansvar for skader, der er opstået under vaske- og/eller tørre processen. En sådan skade skal kunden anmelde til kundens egen forsikring.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål omkring vask af dækkener, tæpper, underlag eller andet udstyr. Du kan også ringe til 28 30 27 29.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Her ligger vi

Vittrupvej 15, 7850 Stoholm

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 30 27 29

E-mail: vask@daekkenservice.dk

Firma

DækkenService.dk 

v. BestBreed Mustang

CVR: 34041113