DækkenService.dk

Danmarks nok bedste dækkenvask.

​Ren fornøjelse for hest og rytter​

Pris på SMS

På grund af ekstrem travlhed i systuen, er der midlertidigt lukket for indlevering af udstyr til reparation. Information om genåbning kommer hurtigst muligt.

På indleverings sedlerne kan man afkrydse "Pris på SMS".


Så vil vi beregne en pris på den beskrevne reparation efter vask og overstiger reparations prisen 100,00 kr. vil vi sende et tilbud på reparation på SMS.


Reparationen udføres først, når vi har modtages accept tilbage på SMS. Reparationer på 100,00 kr. eller derunder udføres uden afsendelse af tilbud på SMS.

Der vil blive lavet pris sådan, at man modtager en SMS pr. enhed med en samlet pris på alle beskrevne reparationer, der vedrører denne enhed.

Altså hvis der er indleveret 2 dækkener, der skal repareres og der er 1 skader på det ene og 2 skader på det andet, så vil man modtage 2 stk. SMS omhandlende et dækken hver.

Vi udsender SMS alle ugens dage mellem 06.00 og 22.00 også weekends og helligdage.
Du bedes svarer omgående, så vi har mulighed for at få udført de ønskede reparationer inden planlagt udbringning (efterfølgende tur på ruten).


Har vi ikke modtaget svar indenfor max 2 timer, vil udstyret blive pakket ned til udbringning og skal indleveres igen, hvis reparationen ønskes udført.

Skriv til os

​Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål omkring vask af dækkener, tæpper, underlag eller andet  udstyr. Du kan også  ringe til 28 30 27 29.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

DækkenService.dk

v. BestBreed Mustang

CVR: 34041113

Adresse

Vittrupvej 15

7850 Stoholm

​Kontakt

​​Tlf.: 28 30 27 29

E-mail: vask@daekkenservice.dk