​Vigtig information fra systuen.

Opdatering omkring systuen (04.12.2021)

Systuen modtager igen udstyr til reparation.

Det skal dog bemærkes, at omfattende reparationer kan blive afvist, da det vil påvirke systuens evne til at overholde de normale 14 dages levering.

*****

Opdatering omkring systuen (24.10.2021)

Systuen er stadig lukket for indlevering af udstyr, da de endnu ikke har fået bund i de store mængder af udstyr, der allerede er indleveret til reparation.

Vi kan desværre endnu ikke give en forventet dato for genåbning af systuen.

*****

Opdatering omkring systuen (24.05.2021)

Systuen er igen på fuld styrke, men da der afleveres store mængder af udstyr til reparation, så kan der være noget længere ekspeditionstid på udstyr, der også skal gennem systuen  - Vi beklager og arbejder hårdt på at minimere reparationstiderne.

*****

Opdatering omkring Systuen (08.03.2021)

Genåbning af systuen

Så er vi ved at være klar til kontrolleret genåbning af systuen, som vil komme i 2 etaper.

Det er dog vigtigt at huske, at vi stadig er underbemandet i systuen, så vi vil derfor anmode om, at der ikke indleveres udstyr med store skade. Personale med speciale omkring store reparationer er stadig fraværende og derfor vil disse reparationer blive foretaget af personale med væsentlig mindre erfaring. Det betyder, at store reparationer bliver meget mere tidskrævende og derfor noget dyrere end normalt.

Første etape, hvor vi åbner for indlevering af reparationer, bliver ruterne: 3, 4 og 6.

På disse ruter kan man igen fra mandag d. 15. marts 2021 indlevere hos vaskeriet eller et af indleveringsstederne på disse ruter.

Anden etape bliver ruterne 1, 2, 5 og 7, som åbner for indlevering til reparation mandag d. 22. marts 2021.

Husk, at alle regler for udstyr til reparation forsat er gældende:

·​Dit udstyr, så SKAL det være helt rent.

·​Udstyr, der ikke er vasket i vores vaskeri (med nyere registrerings nummer) eller som ikke skal vaskes inden reparation vil blive afvist af systuen.

·​Reparationer udført af andre eller skader, der er forsøgt limet eller påsat gaffa tape, vil blive afvist af systuen.

·​​Ting, der ikke opfylder systuens krav, vil enten blive vasket eller sendt retur uden reparation.

​​

Vi takker mange gange for jeres forståelse.

Hilsen

Systuen

*****

Opdatering omkring reparationer. (08.02.2021)

Vi er desværre nødsaget til at forlænge indleveringsstoppet for reparationer foreløbig indtil 28.02.2021.

Da systuen stadig er på reduceret arbejdsstyrke, er det besluttet at vi først genåbner for modtagelse af reparationer, når de nuværende Corona restriktioner bliver fjernet.

Vi beklager meget, men det er desværre ikke muligt, at håndtere den normale mængder af reparationer med den nuværende arbejdsstyrke, som først igen er på normal styrke, når de nuværende restriktionerne er væk.

Hilsen 

Systuen.

*****

Opdatering omkring reparationer. (17.01.2021)

Vi har desværre været nødsaget til at hjemsende 2 syersker på grund af Corona nedlukningerne, der indtil videre er gældende til 8. februar 2021.

Hjemsendelserne er nødvendige, da syerskerne ikke kan kombinere deres børns hjemsendelse og hjemme undervisning med arbejdet i systuen.

Det betyder, at systuen kapacitet i øjeblikket og frem til 8. februar 2021 er reduceret med ca. 50%, hvilket desværre vil rykke tidspunktet for genåbning for reparationer.

Vi vil løbende opdaterer omkring situationen.

Hilsen

Systuen

*****

Vi har nu i over 6 måneder være meget presset i systuen og presset er bestemt ikke blevet mindre. Derfor har vi valgt, at lukket helt for indlevering af reparationer i hele januar 2021. Det er helt nødvendigt, at vi får nedbragt mængden af udstyr, der venter på reparationer og vi har ikke kunne finde andre måder, hvorpå vi kan få bund i de meget store mængder, der venter.

Det betyder, at vi ikke vil modtage udstyr til reparation i januar 2021og det sendes derfor retur til kunden vasket, men uden reparation.

Vi vil henstille til jer, at i undlader i januar 2021, at indlevere udstyr, hvor der også ønskes reparation.

Der vil desværre ikke kunne dispenseres eller blive lagt i kø for senere reparation. Systuen skal have mulighed for en fuldstændig oprydning.

Udstyr, som nu er i kø til reparation, vil blive repareret hurtigst muligt og sendt retur til kunderne.

Vi kan kun beklage de lange reparationstider, men systuen har arbejdet i 2 holds skift, 7 dage om ugen gennem flere måneder uden de har kunne få nedbragt mængden af udstyr. Så med udsigten til en ekstrem travl jule ”ferie”, hvor der arbejdes alle dage, er vores frygt ikke så meget Corona, men stress blandt personalet og det giver en meget uholdbar situation.

Med venlig hilsen og Glædelig jul

Personalet

i en meget presset Systue.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål omkring vask af dækkener, tæpper, underlag eller andet udstyr. Du kan også ringe til 28 30 27 29.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Her ligger vi

Vittrupvej 15, 7850 Stoholm

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 30 27 29

E-mail: vask@daekkenservice.dk

Firma

DækkenService.dk 

v. BestBreed Mustang

CVR: 34041113