Danmarks nok bedste imprægnering

Til imprægnering af heste- og hundedækkener samt beklædning benytter vi vores helt egen "opskrift" - en dansk fremstillet imprægnerings væske, der er sammensat af forskellige silikoner og voks typer, som giver en fantastisk effekt, men samtidig ikke er skadelige eller til gene for huden eller luftveje.

Vores imprægnering indeholder ikke PFAS stoffer.

Imprægneringen påføres i vaskemaskinen og kommer derfor overalt på udstyret.

Imprægneringen er med til at afvise vand og snavs, men er ikke en 100% garanti for en tør hest, da det ikke er en plastik pose, der trækkes over hesten.
Det er meget vigtigt, at dækkenet stadig er åndbart, da hestene ellers vil blive våd af kondens.

En almindelig vask med imprægnering er 3 x vask med special sæbe og 4 x skyl i koldt vand. Her er det vores egen imprægnering, der kommer i sidste hold skyllevand.

En "special" imprægnering er 2 x vask i special sæbe, 1 x iblødsætning med special sæbe, vaskeforstærker og lugtfjerner(60 minutter) samt 4 x skyl i koldt vand. Her er der også imprægnering i sidste hold skyllevand, men det er 2 forskellige typer, der giver en imprægnering. Den ene imprægnering er vores egen udviklede og den anden er vores tidligere standard imprægnering. Det giver en anderledes vask, hvor dækkenet er vasket bedre i dybden, uden lugt problemer og fri for uønskede "husdyr".​

Nogle dækkener er opbygget med en membran, der er på indersiden af stoffet og stoffer er derfor meget løst vævet og uden evne til at afvise vand. Hvis membranen beskadiges eller slides, vil det være meget svært for imprægneringen, at lukke disse skadede områder og det vil derfor kræve en eller flere efterbehandlinger for at få en fornuftig vandafvisning på disse områder.

Dækkener, hvor stoffets vævning skal virke vandafvisende, kan være nemmere at imprægnere. Her går imprægneringen ind og gør ånde hullerne i stoffet mindre, så luft kan trænge i gennem, mens vand, der kræver større huller, vil få væsentlig sværere ved gennemtrængning.

Dog vil alle typer dækkener ha det svære nogle dage om året, hvor det regner konstant i flere timer, da det giver et større vandtryk især på ryg og bagdel.

Har du spørgsmål, så er vores kundeservice klar til at hjælpe.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål omkring vask af dækkener, tæpper, underlag eller andet udstyr. Du kan også ringe til 28 30 27 29.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Her ligger vi

Vittrupvej 15, 7850 Stoholm

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 30 27 29

E-mail: vask@daekkenservice.dk

Firma

DækkenService.dk 

v. BestBreed Mustang

CVR: 34041113