DækkenService.dk

Danmarks nok bedste dækkenvask.

​Ren fornøjelse for hest og rytter​

Imprægnering til hestedækkener

Til imprægnering af heste- og hundedækkener samt beklædning benytter vi vores helt egen "opskrift" - en dansk fremstillede imprægnering væske, der er sammensat af forskellige silikoner og voks typer, som giver en fantastisk effekt, men samtidig ikke er skadelige eller til gene for huden eller luftveje. 

Vores imprægnering påføres i vaskemaskinen og kommer derfor overalt på udstyret.

Imprægneringen er med til at afvise vand og snavs, men er ikke en 100% garanti for en tør hest, da det ikke er en plastik pose, der trækkes over hesten.
Det er meget vigtigt, at dækkenet stadig er åndbart, da hestene ellers vil blive våd af kondens. Nogle dækkener er opbygget med en membran, der er på indersiden af stoffet og stoffer er derfor meget løst vævet og uden evne til at afvise vand. Hvis membranen beskadiges eller slides, vil det være meget svært for imprægneringen, at lukke disse skadede områder og det vil derfor kræve en eller flere efterbehandlinger for at få en fornuftig vandafvisning på disse områder.

Dækkener, hvor stoffets vævning skal virke vandafvisende, kan være nemmere at imprægnere. Her går imprægneringen ind og gør ånde hullerne i stoffet mindre, så luft kan trænge i gennem, mens vand, der kræver større huller, vil få væsentlig sværere ved gennemtrængning.

Dog vil alle typer dækkener ha det svære nogle dage om året, hvor det regner konstant i flere timer, da det giver et større vandtryk især på ryg og bagdel.

Skriv til os

​Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål omkring vask af dækkener, tæpper, underlag eller andet  udstyr. Du kan også  ringe til 28 30 27 29.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

DækkenService.dk

v. BestBreed Mustang

CVR: 34041113

Adresse

Vittrupvej 15

7850 Stoholm

​Kontakt

​​Tlf.: 28 30 27 29

E-mail: vask@daekkenservice.dk