DækkenService.dk

​Ren fornøjelse for

hest og rytter​

​Vigtig information fra systuen.

Opdatering omkring reparationer. (17.01.2021)

Vi har desværre været nødsaget til at hjemsende 2 syersker på grund af Corona nedlukningerne, der indtil videre er gældende til 8. februar 2021.

Hjemsendelserne er nødvendige, da syerskerne ikke kan kombinere deres børns hjemsendelse og hjemme undervisning med arbejdet i systuen.

Det betyder, at systuen kapacitet i øjeblikket og frem til 8. februar 2021 er reduceret med ca. 50%, hvilket desværre vil rykke tidspunktet for genåbning for reparationer.

Vi vil løbende opdaterer omkring situationen.

Hilsen

Systuen

*****

Vi har nu i over 6 måneder være meget presset i systuen og presset er bestemt ikke blevet mindre. Derfor har vi valgt, at lukket helt for indlevering af reparationer i hele januar 2021. Det er helt nødvendigt, at vi får nedbragt mængden af udstyr, der venter på reparationer og vi har ikke kunne finde andre måder, hvorpå vi kan få bund i de meget store mængder, der venter.

Det betyder, at vi ikke vil modtage udstyr til reparation i januar 2021og det sendes derfor retur til kunden vasket, men uden reparation.

Vi vil henstille til jer, at i undlader i januar 2021, at indlevere udstyr, hvor der også ønskes reparation.

Der vil desværre ikke kunne dispenseres eller blive lagt i kø for senere reparation. Systuen skal have mulighed for en fuldstændig oprydning.

Udstyr, som nu er i kø til reparation, vil blive repareret hurtigst muligt og sendt retur til kunderne.

Vi kan kun beklage de lange reparationstider, men systuen har arbejdet i 2 holds skift, 7 dage om ugen gennem flere måneder uden de har kunne få nedbragt mængden af udstyr. Så med udsigten til en ekstrem travl jule ”ferie”, hvor der arbejdes alle dage, er vores frygt ikke så meget Corona, men stress blandt personalet og det giver en meget uholdbar situation.

Med venlig hilsen og Glædelig jul

Personalet

i en meget presset Systue.

Skriv til os

​Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål omkring vask af dækkener, tæpper, underlag eller andet  udstyr. Du kan også  ringe til 28 30 27 29.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

DækkenService.dk

v. BestBreed Mustang

CVR: 34041113

Adresse

Vittrupvej 15

7850 Stoholm

​Kontakt

​​Tlf.: 28 30 27 29

E-mail: vask@daekkenservice.dk