DækkenService.dk

​Ren fornøjelse for

hest og rytter​

Imprægnering

Til imprægnering benytter vi vores helt egen "opskrift" og dansk fremstillede imprægnering væske, der er sammensat af forskellige silikoner og voks typer, som giver en fantastisk effekt, men samtidig ikke er skadelige eller til gene for hesten. 

Vores imprægnering påføres i vaskemaskinen og kommer derfor overalt på udstyret.
Vi arbejder konstant på at udvikle og forbedre vores imprægnering, da der løbende kommer nye produkter med egenskaber, der kan forbedre produktet.

Imprægneringen er med til at afvise vand og snavs, men er ikke en 100% garanti for en tør hest, da det ikke er en plastikpose, der trækkes over hesten.
Det er meget vigtigt, at dækkenet stadig er åndbart, da hestene ellers vil blive våd af kondens. Nogle dækkener er opbygget med en membran, der er på indersiden af stoffet og stoffer er derfor meget løst vævet og uden evne til at afvise vand. Hvis membranen beskadiges eller slides, vil det være meget svært for imprægneringen, at lukke disse skadede områder og det vil derfor kræve en eller flere efterbehandlinger for at få en fornuftig vandafvisning på disse områder.

Dækkener, hvor stoffets vævning skal virke vandafvisende, kan være nemmere at imprægnere. Her går imprægneringen ind og gør ånde hullerne i stoffet mindre, så luft kan trænge i gennem, mens vand, der kræver større huller, vil få væsentlig sværere ved gennemtrængning.

Dog vil alle typer dækkener ha det svære nogle dage om året, hvor det regner konstant i flere timer, da det giver et større vandtryk især på ryg og bagdel.

Efter imprægnering

Man kan med fordel vedligeholde dækkenets imprægnering ved først at fjerne skidt og snavs inden man med forstøver behandler overfladen med dækken imprægnering.
En sådan behandling er vigtig især i perioder med meget regn, da imprægneringen langsomt slides af ikke mindst, når hesten ruller sig.

Selv imprægnering

Hvis man kun ønsker imprægnering på ydersiden, kan man selv stå for imprægneringen af udstyret.


Ved hjælp af imprægnering i forstøverflaske kan man af flere omgange påføre imprægneringen indtil ønsket effekt er opnået.
Husk at udstyret skal være tørt inden påføring.

Skriv til os

​Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål omkring vask af dækkener, tæpper, underlag eller andet  udstyr. Du kan også  ringe til 28 30 27 29.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

DækkenService.dk

v. BestBreed Mustang

CVR: 34041113

Adresse

Vittrupvej 15

7850 Stoholm

​Kontakt

​​Tlf.: 28 30 27 29

E-mail: vask@daekkenservice.dk